Wilmots in twijfel over inzetbaarheid Hazard

Jw
29 juni 2016, 21:19
Foto: © ProShots

België moet het tegen Wales mogelijk stellen zonder Eden Hazard. De sterspeler van de Rode Duivels kampt met een dijbeenblessure en bondscoach Marc Wilmots was vandaag uiterst voorzichtig over de inzetbaarheid van zijn aanvaller.

"Ik hoop, en ik zeg ik hoop, dat Eden morgen mee kan trainen, maar zeker weet ik dat dus niet", citeerde HLN Wilmots op de persconferentie in aanloop naar de kwartfinale tegen Wales. "Eden voelt nog steeds iets aan de dij. Jammer genoeg kan ik geen garanties geven dat hij fit geraakt voor de partij tegen Wales. De medische staf doet zijn werk, we wachten af. Of Eden vrijdag kan spelen zonder morgen te trainen? Dat kan ja, dat zou ik dan met hem moeten bespreken, maar wat zijn conditie betreft is er zeker geen probleem."

Wilmots was verder louter positief over twee transfers in zijn selectie. Michy Batshuayi vertrekt naar Chelsea en Thomas Meunier zoekt zijn heil bij Paris Saint-Germain. "Michy en Thomas doen een mooie stap vooruit, dat vind ik top voor hen. Perfect. Nu kunnen ze zich de komende twee dagen goed voorbereiden op de match tegen Wales, zonder zorgen in hun hoofd. Dat is ook de reden waarom ik hen de vrijheid heb gegeven om vandaag en gisteren hun transferdossiers af te handelen. Michy mocht van mij vanmorgen nog zijn medische tests gaan afleggen in het ziekenhuis van Bordeaux, en was perfect op tijd terug. Zo hoort het. Ik sta open voor hun vragen. Ik ben ook speler geweest, dus ik weet hoe dat gaat met die transfers. Ik heb daar ervaring mee", aldus Wilmots.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen