Supertalent op weg naar PEC, dat Lam wil vervangen

8 juli 2016, 11:45

PEC Zwolle lijkt weer een stunt op de transfermarkt te realiseren, iets wat de afgelopen jaren onder meer lukte met Tomas Necid. De eredivisionist uit Overijssel is druk bezig om de komst van Hachim Mastour te bewerkstelligen, zo heeft technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigd tegenover FCUpdate.nl. De 18-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij AC Milan, waar hij te boek staat als een supertalent.

De bekerwinnaar van 2014 is druk bezig om Mastour voor één seizoen te huren van Milan. Een officiële bevestiging laat nog op zich wachten, maar het is zeer concreet. "We zitten nog in de procedure, de gesprekken zijn nog gaande. Maar waar rook is, is vuur", zegt Nijkamp over de eventuele komst van het grote talent. "We hebben er een goed gevoel bij. De intentie is om hem voor één seizoen te huren", aldus de technisch directeur van PEC Zwolle, die snel duidelijkheid verwacht.

Defensieve versterking

Op de vraag of er verder nog Zwolse activiteiten op de transfermarkt verwacht kunnen worden, reageert Nijkamp als volgt: "Het is op dit moment rustig. Als Hachim komt, dan hebben we voldoende opties voor de voorhoede. Door het vertrek van Thomas Lam (Nottingham Forest, red.) gaan we ons wel beraden op een vervanger. We gaan op zoek naar een defensieve versterking, maar nemen daar de tijd voor", stelt de 'td' van PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen