Allardyce hint op terugkeer Terry bij nationale team

23 augustus 2016, 10:42
Allardyce hint op terugkeer Terry bij nationale team

Sam Allardyce heeft een opvallende naam aangedragen om de defensie van Engeland te versterken. De bondscoach hintte op een terugkeer van John Terry bij de nationale ploeg. De verdediger van Chelsea stopte in 2012 als international.

Terry sprak Anton Ferdinand racistisch toe, waarna hij een boete en een schorsing kreeg opgelegd van de FA, de Engelse voetbalbond. Sindsdien heeft Terry geen wedstrijd meer gespeeld voor de Engelse ploeg, maar als het aan Allerdyce ligt, is het niet uit te sluiten dat dat in de toekomst wel weer gebeurt.

"Misschien is Terry wel degene die ons defensieve probleem kan oplossen", zo citeren verschillende Engelse media de bondscoach. "Dat hangt er vanaf wat Terry destijds zei. Misschien krijgt hij weleens een telefoontje van me, maar eerst moeten we afwachten. Ik ken de politieke zijde van het verhaal niet, als die er al is. Die discussie moet ik voeren voordat Terry een mogelijkheid wordt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen