Manager Stam debuteert met overwinning bij Reading

Ger
6 augustus 2016, 18:28
Foto: © ProShots

Jaap Stam is met een overwinning gestart bij Reading FC in de Engelse eerste divisie. De Nederlandse manager zag zijn ploeg voor eigen publiek afrekenen met Preston North End: 1-0. John Swift maakte tien minuten voor de pauze het enige doelpunt.

De 44-jarige Stam tekende twee maanden geleden een tweejarige verbintenis bij Reading. De oud-international heeft de werkzaamheden overgenomen van Brian McDermott, die in mei werd ontslagen. Stam nam Andries Ulderink mee als assistent. Beiden waren de afgelopen twee seizoenen trainer van Jong Ajax in de Jupiler League.

Stam liet Joey van den Berg en Roy Beerens tegen Preston North End de volledige negentig minuten spelen. De twee Nederlanders kwamen deze zomer over van respectievelijk sc Heerenveen en Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen