Zulte Waregem en Charleroi winnen ook tweede duel

Ger
6 augustus 2016, 22:30
Foto: © ProShots

Zulte Waregem heeft ook de tweede competitiewedstrijd omgezet in een overwinning. Bij Waasland-Beveren werd het 0-2. Christophe Lepoint (foto) en invaller Onur Kaye zorgden voor de doelpunten. Zulte Waregem voert de ranglijst in België aan, terwijl Waasland-Beveren nog wacht op het eerste puntje.

Charleroi hield de volle buit over aan de uitwedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz: 0-1. Clément Tainmont scoorde al na vijf minuten. Charleroi heeft eveneens Zulte Waregem dit prille seizoen nog geen punt laten liggen.

Standard Luik won op eigen veld met 2-0 van Sint Truiden. Vanwege de onlusten met de supporters van vorig seizoen, waren er geen fans welkom in het stadion. KV Mechelen bleef foutloos bij KAS Eupen: 0-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen