Ronaldo: "Doet pijn om te scoren tegen Sporting"

15 september 2016, 08:34
Foto: © ProShots

Cristiano Ronaldo hield gemengde gevoelens over aan de Champions League-wedstrijd van Real Madrid tegen Sporting. Zijn oude club leek in Bernabéu op weg naar een enorme stunt, maar uitgerekend Ronaldo luidde de ommekeer in. Hij maakte in de 89ste minuut de 1-1, nadat Sporting lang met 0-1 voorgestaan had, en niet veel later maakte Alvaro Morata het winnende doelpunt voor Real Madrid.

"We zijn er tot de laatste minuut in blijven geloven", zegt Ronaldo op UEFA.com over de late ommekeer in de wedstrijd. "Een wedstrijd duurt negentig minuten plus blessuretijd en je moet er tot het laatste fluitsignaal in blijven geloven. In de slotfase speelden we heel goed en dat heeft ons uiteindelijk de overwinning bezorgd."

"Het was een heel zware wedstrijd en we hadden beter moeten beginnen", vervolgt hij. "Vanaf de eerste minuut waren we niet top. Misschien hadden we verwacht dat de wedstrijd minder moeilijk zou zijn dan hij daadwerkelijk was. Sporting heeft het ons heel lastig gemaakt. Ze hebben laten zien een goede ploeg te zijn."

Zelf stond Ronaldo tussen 1997 en 2003 onder contract bij Sporting, de club uit Lissabon heeft nog altijd een speciaal plekje in zijn hart. "Het doet een beetje pijn om tegen ze te spelen en tegen ze te scoren, maar ik vertegenwoordig nu de kleuren van Real. Dat is nu de club waar ik van houd, maar het valt niet mee om dan te moeten voetballen tegen de club waar ik groot geworden ben", aldus de inmiddels 31-jarige Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen