Prandelli wil met Valencia terug naar Champions League

3 oktober 2016, 17:39

Cesare Prandelli is ambitieus als het gaat om zijn doelstellingen met Valencia. De coach wil de club terug brengen naar de top en weer een rol gaan spelen in de Champions League. Op dit moment staat Valencia achttiende in de Spaanse competitie.

Prandelli is de vierde trainer in een jaar tijd voor Valencia. "Ik heb gekozen voor Valencia omdat ik dit een heel interessant project vind", vertelt de voormalig bondscoach van Italië tijdens zijn presentatie. "Gezien de mentaliteit van de club, kon ik niet weigeren. Ik heb er een goed gevoel over omdat het team technisch gezien goed in elkaar zit. Er is veel ruimte voor verbetering en ik zie dit als een project voor de lange termijn."

Prandelli zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. "We moeten gaan denken als team, niet als individuen. We moeten niet leven in een fantasiewereld, denkend hoe goed we wel niet zijn. We moeten het beste maken van de spelers over wie we beschikken. Ons doel op de lange termijn is terugkeren in de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen