Groep G: eerste averij Leicester, Brugge verliest weer

2 november 2016, 23:11

Leicester City is niet langer zonder puntenverlies in de Champions League. De Premier League-kampioen moest woensdag, in de vierde speelronde, genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel bij FC Kopenhagen. Club Brugge ging voor de vierde keer op rij onderuit. Ditmaal verloren de Belgen in Portugal met 1-0 bij FC Porto.

Met het punt in Kopenhagen zullen manager Claudio Ranieri en de zijnen echter kunnen leven, aangezien de thuisclub het betere van het spel had. Kasper Schmeichel, de Deense keeper van Leicester City, voorkwam met enkele reddingen een nederlaag van zijn werkgever in zijn geboorteland.

Met tien punten uit vier wedstrijden gaat Leicester City nog wel stevig aan kop in groep G. FC Porto staat tweede met zeven punten, FC Kopenhagen is met vijf punten de nummer drie. Club Brugge is nog altijd zonder punten. De ploeg van coach Michel Preud'homme verloor woensdag, met Stefano Denswil, Ricardo van Rhijn en Ruud Vormer in de basis, met 1-0 bij FC Porto. Een eigen goal van Tomás Pina - hij veranderde met het hoofd een kopbal van André Silva na een hoekschop van richting - bleek beslissend in het Estádio Do Dragão.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen