Klopp tevreden na 0-0: "Maar we hadden kunnen winnen"

20 november 2016, 00:44

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft vrede met het gelijkspel van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen Southampton. De Premier League-koploper bleef zaterdag in het St. Mary's Stadium steken op 0-0.

"We hadden de wedstrijd kunnen winnen, maar uiteindelijk ben ik blij met het resultaat", aldus Klopp in gesprek met de BBC. "We hebben uit tegen Southampton de nul gehouden, een goede prestatie. Normaal gesproken verlies je een wedstrijd als deze, omdat je iets anders doet dan je van plan bent en dan één kans weggeeft, die ze benutten. Als je klaar bent om arbeid te leveren, dan verdien je op zijn minst een gelijkspel. Dit was niet onze beste dag, maar zeker ook niet onze slechtste."

Liverpool moet de koppositie nu delen met Manchester City, dat met 1-2 won bij Crystal Palace. Chelsea kan zondag de macht overnemen, daarvoor moet het winnen bij Middlesbrough. "Het is spannend bovenin, dat is goed. Alle teams zijn gelijkwaardig aan elkaar. Het is een zware competitie, maar daarvoor zijn we hier. Dat vinden we leuk", besluit Klopp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen