Robben staat te trappelen: "Alles ziet er goed uit"

18 januari 2017, 14:54
Foto: © ProShots

De Eredivisie heeft de eerste speelronde van 2017 al achter de rug, in Duitsland begint het nieuwe voetbaljaar 'pas' komend weekend. Koploper Bayern München trapt vrijdag af met een uitwedstrijd tegen SC Freiburg, de nummer acht van de ranglijst. Arjen Robben kan niet wachten.

Wat Robben betreft mag het heel snel vrijdagavond zijn. "De voorpret is groot", blikt hij glimlachend vooruit op de hervatting van het seizoen in Duitsland. "Trainen is leuk, maar iedere voetballer wil vooral wedstrijden spelen. We hebben een goed trainingskamp achter de rug en ook in München prima kunnen werken. Alles ziet er goed uit, het kan beginnen." Fysiek is de Groninger er, hoewel hij zaterdag de wedstrijd om de Telekom Cup wegens ziekte moest missen, helemaal klaar voor. "Het was jammer dat ik afgelopen weekend niet kon spelen. Ik voelde me goed, maar ineens had ik griep. Jammer, maar de griep is inmiddels weg. Ik heb de afgelopen dagen zonder problemen kunnen trainen en zie daarom geen probleem voor vrijdag."

Robben viert komende week zijn 33ste verjaardag en geldt als één van de 'oudjes' van de ploeg, maar voelt dat zelf niet zo. "Je bent zo oud als je je voelt, en ik voel me goed", grinnikt de aanvaller van Bayern. "Ik maak me niet druk over mijn leeftijd. Natuurlijk weet ik dat het grootste deel van mijn carrière achter me ligt. Maar ik heb nog een aantal jaar voor de boeg en wil daar van genieten. Het liefst door prijzen te pakken, dat gaan we natuurlijk proberen. De mogelijkheden daarvoor zijn er, we hebben een geweldige selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen