Terry: "Sluit niet uit dat zondag mijn laatste duel wordt"

16 mei 2017, 09:30
Terry:

De wedstrijd tegen Sunderland van komende zondag is mogelijk de laatste voor John Terry als profvoetballer. Het Chelsea-icoon liet eerder dit voorjaar al weten dat hij Stamford Bridge na dit seizoen verlaat en mogelijk zet hij na de seizoensafsluiter definitief een punt achter zijn loopbaan.

"Ik weet dat ik heb gezegd dat ik regelmatig wilde spelen, maar ik sluit niet uit dat zondag mijn laatste wedstrijd wordt", aldus Terry tegen Sky Sports. "Het ligt eraan of de juiste aanbieding komt. Als dat gebeurt, dan zal ik het erover hebben met mijn familie, of het nou hier of in het buitenland is. Ik heb echter nog geen beslissing genomen en weeg mijn opties af."

"Ik heb nooit een speler willen worden van wie de mensen graag af willen of die de ontwikkeling van jonge voetballers in de weg staat", besluit Terry. De 36-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van Chelsea en speelde er, op een uitleenperiode bij Nottingham Forest in 2000 na, zijn hele profcarrière.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen