De Wolf tekent contract voor twee jaar bij Spakenburg

13 juni 2017, 14:29
De Wolf tekent contract voor twee jaar bij Spakenburg

John de Wolf gaat in het nieuwe seizoen aan de slag als trainer van SV Spakenburg, dat meldt de club die afgelopen seizoen degradeerde uit de Tweede Divisie op haar website. De oud-verdediger tekent een contract voor twee jaar. 

Bij Spakenburg is men zeer content met het aantrekken van de oud-international. "De Wolf is een trainer met enorm veel ervaring en past met zijn karakter uitstekend bij onze club", aldus Martijn Koelewijn namens de technische commissie van de club.

Op zijn cv als trainer staan vooral veel grote amateursclubs, waarvan hij met de laatste - GVVV - de grootste successen boekte. Hij liet de vereniging uit Veenendaal in 2016 promoveren naar de Tweede Divisie. Als voetballer was hij onder andere actief voor Feyenoord, Sparta, FC Groningen en Wolverhampton Wanderers.

Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen