Brama in basis bij FC Utrecht in return tegen Valletta

20 juli 2017, 19:04
Foto: © ProShots

Met Wout Brama op het middenveld gaat FC Utrecht proberen om een plek in de derde voorronde van de Europa League te bemachtigen. De routinier is de enige nieuwe naam in de basis vergeleken met de heenwedstrijd tegen Valletta FC, vorige week op Malta. Die wedstrijd eindigde in 0-0.

Door de entree van Brama schuift Willem Janssen terug naar het hart van de verdediging, waardoor Edson Braafheid naar links gaat. Jeff Hardeveld, in Malta de linksback van FC Utrecht, is er ditmaal niet bij. Voorin kiest coach Erik ten Hag opnieuw voor Gyrano Kerk en Simon Makienok, de herstelde Cyriel Dessers begint op de bank. Hetzelfde geldt voor onder meer Ramon Leeuwin, Urby Emanuelson en Bilal Ould-Chikh.

Yassin Ayoub is er, ondanks hardnekkige geruchten over een naderend vertrek, gewoon bij. De wedstrijd tussen FC Utrecht en Valletta, die gespeeld wordt in het stadion van RKC Waalwijk, begint om 19.30 uur.

De opstelling van FC Utrecht tegen Valletta FC: Jensen; Braafheid, Van der Maarel, Janssen, Klaiber; Ayoub, Brama, Van de Streek, Labyad; Makienok, Kerk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen