Sprockel en Eindhoven zetten punt achter samenwerking

19 juli 2017, 12:37

Na één seizoen trekt Civard Sprockel de deur achter zich dicht bij FC Eindhoven. De 34-jarige verdediger en de Jupiler League-club zijn ondanks een met één jaar doorlopend contract uit elkaar gegaan. Dat is 'in goed overleg' gebeurd, geven de Brabanders aan.

Sprockel streek vorig jaar zomer neer bij Eindhoven, waarvoor hij tot 26 officiële duels en één doelpunt kwam. De ervaren verdediger is sinds het seizoen 2001/2002 al prof en stond tijdens zijn carrière ook onder contract bij Feyenoord, Excelsior, Vitesse, Anorthosis Famagusta, CSKA Sofia, Botev Plovdiv, Othellos Athienou en Notts County. In 2007 werd Sprockel door Marco van Basten bij het Nederlands elftal gehaald, maar tegen Rusland bleef hij toen op de bank, waardoor een debuut in Oranje er niet van kwam.

Voor Sprockel vertrok Leonardo, ook een grote naam voor een club als Eindhoven, ook uit de lichtstad.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen