Armenteros: "Wil bij Benevento dezelfde rol al bij Heracles"

29 augustus 2017, 21:55
Armenteros:

Hoewel de deal nog steeds niet officieel is, kunnen we wel stellen dat Samuel Armenteros met Benevento zijn zesde werkgever in vier jaar tijd te pakken heeft. De spits van nu nog Heracles Almelo sprak met TC/Tubantia al over zijn overstap naar de Serie A-club.

"Ik wil graag dezelfde rol als bij Heracles", vertelt de Zweed. "Ik was belangrijk voor het team, dat beviel me. In totaal ben ik 4,5 jaar in Almelo geweest. Ik ben er vorig jaar teruggekomen, omdat ik wist wat ik daar heb en zij wisten wat ze aan mij hebben. We hebben wat voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb uiteindelijk zelf al die goals gemaakt, maar in het voetbal doe je niets alleen. Ik ben de trainers, spelers, de leiding en fans dankbaar. En ik ben hoopvol: Met Paul Gladon en Vincent Vermeij hebben ze twee goede spitsen.''

Het spelen bij Benevento zal een mooie uitdaging worden voor Armenteros. "Als je ziet tegen welke clubs we gaan spelen, daar kijk ik hartstikke naar uit. Italianen zitten vol temperament, de sfeer in de stadions is mooi, ik wil dat graag meemaken. Ik word echt gehaald om het verschil te maken. Het is geen top drie , maar wel een prima stap voor mij."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen