Van Wolfswinkel scoort weer, Rosenborg verliest in eigen huis

20 augustus 2017, 20:04

Ricky van Wolfswinkel vindt het net wel heel makkelijk voor zijn nieuwe werkgever. Zondag maakte hij wederom een doelpunt voor FC Basel, maar het was niet genoeg voor de zege. Lugano hield de huidige nummer drie van Zwitserland op 1-1.

Na iets meer dan een uur spelen kreeg Van Wolfswinkel. Vanaf elf meter schoot hij de bal feilloos binnen. Lang leek dat voldoende te zijn voor de zege, maar vier minuten voor tijd maakte Carlinhos gelijk. De aanvaller gleed heel attent een voorzet binnen en zorgde zo voor de puntendeling.

Haugesund geeft Ajax het goede voorbeeld

Een positief bericht voor Ajax, want dat Rosenborg in eigen huis niet onklopbaar is, heeft FK Haugesund zondagmiddag alvast bewezen. De nummer vijf van de Noorse Eliteserien won zondag met 0-1 op bezoek bij de koploper. 

Haugesund scoorde overigens niet zelf in Trondheim. Na een klein halfuur tikte Tore Reginiussen de bal langs zijn eigen doelman. Een klap die Rosenborg niet meer te bovenkwam. Desondanks bedraagt de voorsprong op nummer twee Sarpsborg 08 nog altijd zeven punten, al heeft die ploeg wel een duel minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen