'Centurion' Arjen Robben: een rijke historie in de CL

18 oktober 2017, 16:44
Foto: © ProShots

Acht dagen na zijn afscheid met twee goals bij Oranje wacht er weer een bijzondere avond op Arjen Robben. De 33-jarige Bedumer viert bij Bayern München-Celtic zijn honderdste optreden in de Champions League, een aantal waar Edwin van der Sar nu nog als beste Nederlander op staat. De Nederlander is de 37ste speler die tot de club van honderd behoort. Wat waren de sleutelmomenten van Robben op weg naar dit fraaie jubileum?

Het debuut

De eerste goal

De gevierde man bij Chelsea

'Chipje' in het wit

De mooiste goal

De misser

De ultieme revanche

De honderdste

Robben scoorde de afgelopen jaren nog tegen ploegen als Roma (dat met 1-7 verslagen werd), Arsenal (driemaal zelfs), Juventus en PSV en hoopt dat hij ooit nog een Champions League-trofee omhoog kan liften. Maar voordat het zover komt, viert Robben dus eerst zijn honderdste optreden in het miljoenenbal, dat inmiddels gerust miljardenbal genoemd kan worden. Celtic-thuis wordt alweer de zoveelste bijzondere wedstrijd die Robben meemaakt.

[photo,109601,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen