Roma boekt nipte zege, Milan wint voor de vierde keer niet

22 oktober 2017, 16:58

AS Roma heeft zondagmiddag een nipte 0-1 overwinning geboekt op bezoek bij Torino. Daardoor neemt de ploeg de vijfde plaats in de Serie A weer over van Sampdoria. Voor AC Milan verliep de middag wat minder goed. De 0-0 tegen Genoa betekende voor de vierde keer op rij geen overwinning voor het team van Vincenzo Montella.

Torino-AS Roma

AS Roma verloor de laatste wedstrijd in de Serie A van Napoli (0-1), maar wist zich op bezoek bij Torino weer te herpakken. Aleksandar Kolarov was, net als in de wedstrijd tegen Chelsea, belangrijk voor Roma. Twintig minuten voor tijd tekende hij voor wat uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd zou blijken te zijn.

Door de zege neemt Roma de vijfde plaats weer over van Sampdoria, dat zaterdag al met 5-0 van Crotone wist te winnen. Het verschil met nummers drie en vier Juventus en Lazio bedraagt één punt. Torino is de huidige nummer tien van de Serie A.

AC Milan-Genoa

AC Milan verloor de afgelopen drie competitiewedstrijden op rij. Tegen Genoa moesten dus drie punten worden gepakt, maar de ploeg van Montella kwam niet tot scoren in eigen huis. Milan kreeg na 25 minuten al een flinke tegenslag te verwerken toen Leonardo Bonucci direct rood kreeg. Daarna lukte het de thuisploeg niet meer om te scoren. Omdat ook de bezoekers niet trefzeker waren bleef het bij 0-0.

Milan staat daardoor na negen wedstrijden op een teleurstellende elfde plaats in de competitie. Genoa bezet de vijftiende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen