Van Rhijn maakt tegen Almere zijn basisdebuut voor AZ

26 oktober 2017, 20:04
Van Rhijn maakt tegen Almere zijn basisdebuut voor AZ

Hij heeft er even op moeten wachten, maar Ricardo van Rhijn gaat donderdagavond voor het eerst zijn opwachting maken in de basisploeg van AZ. Trainer John van den Brom heeft de rechtsachter een plaats gegund in het elftal dat donderdagavond tegen Almere City aantreedt.

Van Rhijn, die in de zomer overkwam van Club Brugge, begon tot dusver nog nooit in de basis bij AZ. De verdediger viel tegen FC Utrecht (vier minuten) en FC Groningen (twaalf minuten) al wel in. Van Rhijn heeft 421 minuten in de benen bij Jupiler League-ploeg Jong AZ. In Almere, waar om 20.45 uur wordt afgetrapt, verschijnen ook Teun Koopmeiners, Guus Til en Joris van Overeem aan de aftrap.

Almere City tegen AZ is de laatste wedstrijd van deze bekerronde. Na afloop van die wedstrijd zal de loting plaatsvinden. De verwachting is dat die iets na elf uur zal beginnen.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Van Rhijn, Wuytens, Ouwejan; Midtsjø, Til, Koopmeiners; Jahanbakhsh, Weghorst, Van Overeem.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen