Buitenland: Stoke en Leicester in evenwicht, record Celtic

4 november 2017, 15:44   Bijgewerkt: 4 november 2017, 16:10

Er is zaterdag geen winnaar uit de bus gekomen bij de Premier League-wedstrijd tussen Stoke City en Leicester City. Na een wedstrijd waarin enkele prachtige goals werden gemaakt stapten de ploegen met een 2-2 eindstand van het veld.

De Premier League-wedstrijd was het tweede duel van Claude Puel als trainer van Leicester. Bij zijn debuut werd er vorige week met 3-0 gewonnen van Everton en ook zaterdag leek het team op weg naar een driepunter. Op bezoek bij Stoke City, dat met Erik Pieters een Nederlander in de basis had staan, werd er echter twee keer een voorsprong uit handen gegeven. In de eerste helft werd een intikker van Vicente Iborra ongedaan gemaakt door een prachtige geplaatste bal van Xherdan Shaqiri, terwijl in de tweede helft een sluw doelpunt van Riyad Mahrez ook niet genoeg bleek voor de zege. De inmiddels 36-jarige Peter Crouch kopte een kwartier voor tijd namelijk de 2-2 tegen de touwen. De invaller liet de bal uit een hoekschop perfect van zijn hoofd glijden en scoorde in de korte hoek. Leicester staat door de remise tiende, Stoke bezet de veertiende plaats.

Celtic wint ruim

In Schotland heeft Celtic zaterdag een simpele zege geboekt op St. Johnstone. De nummer zeven van het klassement werd door de koploper met 0-4 opzij geschoven. Het zag er lange tijd echter niet naar uit dat er zo'n ruime driepunter genoteerd zou worden. Scott Sinclair had na een halfuur de 0-1 gemaakt, maar vervolgens duurde het lang tot er weer doelpunten konden worden genoteerd. Moussa Dembele, Steven Anderson (eigen goal) en Olivier Ntcham voerden de score in het laatste kwartier pas op naar 0-4.

Door de zege is Celtic nu 63 duels ongeslagen in de competitie, wat een Brits record betekent. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen