CL voor vrouwen: Dekker leidt eenvoudige avond Montpellier in

15 november 2017, 22:54

Nederlands succes in de Champions League voor vrouwen: met een doelpunt van de jarige Anouk Dekker (31) heeft Montpellier zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale. Brescia, dat Ajax uitschakelde, moest er met 6-0 aan geloven. FC Barcelona speelde woensdag zonder Lieke Martens, maar bereikte ook makkelijk de laatste acht.

Montpellier - Brescia 6-0

Dekker (op archiefbeeld) leidde de makkelijk avond voor het Franse Montpellier in. Zij kopte een corner van dichtbij tegen de touwen. Voor rust stond er al een 3-0 tussenstand op het scorebord, die voorsprong werd in de tweede helft verdubbeld. Na de 2-3 overwinning in Italië was het ruim voldoende om de kwartfinale te bereiken. In de vorige ronde was Brescia nog te sterk voor de Ajax-vrouwen.

FC Barcelona - Gintra Universitetas  3-0

Martens kreeg rust bij Barça, want in de heenwedstrijd in Litouwen tegen Gintra Universitetas zegevierden de Catalanen al met 0-6. In dat duel verzorgde Martens drie assists. Zonder de beste voetbalster van de wereld en een aantal andere vaste krachten boekte Barcelona in eigen huis een eenvoudige 3-0 overwinning.

Overige uitslagen

VfL Wolfsburg* - Fiorentina 3-3

Linköping* - Sparta Praag 3-0

Rosengard - Chelsea*

Olympique Lyon* - BIIK-Kaygurt 9-0

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen