Knappe zege voor Heracles, NAC verliest in België

9 november 2017, 17:18

Meerdere Nederlandse clubs oefenen gedurende de interlandperiode tegen elkaar, maar Heracles Almelo en NAC Breda hebben hun teams over de grens ingezet. Voor Heracles verliep een oefenduel met een Duitse tweedeklasser prima, maar NAC Breda bleek niet opgewassen tegen KAA Gent.

Heracles speelde in Hamburg tegen Holstein Kiel, dat tweede staat in de Tweede Bundesliga. De eredivisionist won met 2-3. Paul Gladon, Brandley Kuwas en Reuven Niemeijer (penalty) namen de doelpunten van Heracles voor hun rekening. Door die goals kwam de formatie van John Stegeman met 0-3 voor, maar die marge werd nog bijna uit handen gegeven.

Heracles boekte donderdag dus een overwinning, maar daar is NAC Breda niet in geslaagd. Bij AA Gent werd er met 3-1 verloren. Invaller Thierry Ambrose nam de enige NAC-goal voor zijn rekening. Gent staat elfde in de Belgische competitie.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen