Van Bronckhorst: "Repeterend verhaal aan het worden"

18 november 2017, 21:47

Giovanni van Bronckhorst zag Feyenoord zaterdagavond laat het deksel op de neus krijgen tegen VVV-Venlo. De Rotterdammers stonden lange tijd met 1-0 voor, maar VVV tekende in de slotfase voor de 1-1. Volgens de trainer is vooral het missen van kansen een groot probleem bij Feyenoord.

"Het is een repeterend verhaal aan het worden", stelt Van Bronckhorst na afloop van de wedstrijd op de website van Feyenoord. "In de tweede helft speelden we prima en kregen we voldoende kansen om te scoren. We hadden gewoon de tweede goal moeten maken, zoals we de afgelopen weken wel vaker een extra doelpunt hadden moeten scoren. Zolang je dat niet doet, weet je dat de gelijkmaker altijd nog kan vallen. Helaas gebeurde dat ook."

De tegentreffer van VVV viel uit een ingestuudeerde corner. "We hebben die variant ook besproken, maar toch gaat die bal er in… Dat is gewoon niet goed verdedigd. Als je 1-0 voor staat, moet je er alles aan doen om geen tegengoal te krijgen", stelt Van Bronckhorst. "Het is een feit dat we veel spelers hebben die dit seizoen minder in vorm zijn en minder makkelijk scoren dan vorig seizoen."

Van Bronckhorst liet daarnaast weten dat hij Sam Larsson en Bart Nieuwkoop noodgedwongen moest wisselen. "Sam had last van zijn kuit en Bart voelde weer wat kramp. Daar konden we dus geen risico mee nemen, ook met het oog op de wedstrijd van dinsdag tegen Manchester City."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen