Younes door blessure afwezig bij Ajax, Johnsen vervanger

17 november 2017, 13:39   Bijgewerkt: 17 november 2017, 13:44

De uitwedstrijd tegen NAC Breda gaat zaterdag aan de neus van Amin Younes voorbij. De linksbuiten heeft vrijdagochtend vroegtijdig het trainingsveld van Ajax verlaten en is niet in staat om dit weekend te spelen. Dennis Johnsen is als vervanger bij de selectie gehaald.

Ajax meldt dat Younes met een knieblessure kampt. Naast de linksbuiten is ook verdediger Luis Orejuela niet present, melden de Amsterdammers. Daardoor is Deyovaisio Zeefuik door Marcel Keizer bij de selectie gehaald. Benjamin van Leer is weer fit en heeft Kostas Lamprou daardoor uit de wedstrijdgroep verdreven.

De volledige Ajax-selectie: Andre Onana, Benjamin van Leer, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Deyovaisio Zeefuik, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Dennis Johnsen.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen