Spoorboekje: de momenten van 2017 en veel Brits voetbal

30 december 2017, 09:14

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 30 december.

Specials

De momenten van 2017

De redactieleden van FCUpdate.nl blikken stuk voor stuk op persoonlijke wijze terug op de gebeurtenissen in 2017. Elk redactielid kiest een paar bijzondere, grappige, mooie of dramatische momenten, die aan het eind van het jaar nog steeds in het geheugen staan gegrift.

Het jaar van...

In de laatste dagen van 2017 blikken we per Eredivisie-club terug op het jaar. Wat was de mooiste goal? Wie was de beste aankoop? Wie is de grootste tegenvaller? Wie brak er door? Je leest het allemaal. Vandaag zijn AZ, Vitesse en FC Utrecht aan de beurt.

Wedstrijden

Celtic - Rangers FC 13.00 uur

Een van de grootste derby's ter wereld  is The Old Firm. De Schotse kraker is dit seizoen in ere hersteld, al heet Glasgow Rangers inmiddels wel Rangers FC. Toch blijft het een klassieker om vol verwachting naar uit te kijken. De aftrap is om 13.00 uur. 

Voetbal op tv

13.00 uur: Celtic - Rangers FC, Ziggo Sport Select - live-verslag van duel in Scottish Premier League

16.00 uur: Liverpool - Leicester City, Ziggo Sport Select - live-verslag van duel in Premier League

18.30 uur: Manchester United - Southampton, Ziggo Sport Select - live-verslag van duel in Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen