[ENGELAND] Arsenal haalt Griek, Tosun bijna van Everton

4 januari 2018, 12:14   Bijgewerkt: 4 januari 2018, 20:08
Foto: © ProShots

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Arsenal haalt Griekse verdediger

Arsenal heeft in Griekenland versterking gevonden voor haar defensie. De Londense club neemt de 20-jarige Griek Konstantinos Mavropanos over van PAS Giannina, een middenmoter uit de Super League. De centrale verdediger speelde voor dat team zestien competitieduels en scoorde daarin drie keer. (clubwebsite)

Everton heeft nieuwe spits bijna binnen

Everton is al langer op zoek naar een nieuwe spits en heeft bijna beet. De club staat op het punt om Cenk Tosun over te nemen van Besiktas, zo bevestigt Besiktas-voorzitter Fikret Orman. "Cenk wil de stap graag maken. We hebben nog geen akkoord, maar het einde van de onderhandelingen is wel in zicht. Rond het weekend zal het afgerond zijn." Everton legt naar verluidt 27 miljoen pond op tafel voor de Turk. (The Guardian)

– Nog geen nieuws over contract Wilshere

Jack Wilshere is helemaal opgeleefd bij Arsenal en scoorde woensdag nog tegen Chelsea (2-2). De 26-jarige middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis, maar heeft nog geen nieuwe aanbieding gekregen van zijn club. "Er is geen nieuws te melden", zegt Wilshere. "Ik focus me volledig op mijn spel en kan me hier nu niet druk over maken." (Sky Sports)

– Agüero looft concurrent Kane

Sergio Agüero heeft ondertussen de loftrompet gestoken over Harry Kane, het goudhaantje van Tottenham Hotspur. De Argentijn verwacht dat de Engelsman het niveau van Real Madrid aan zou kunnen. "Spelers van zijn kaliber zouden geen problemen hebben om aan te klampen bij Real", zegt Agüero. "Hij zal zelf moeten bedenken of hij ook echt naar Real wil overstappen." De Argentijn heeft overigens ook aan dat hij van plan is om zijn tot 2020 lopende contract bij Man City uit te dienen. (Sky Sports).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen