Gio: "Als jongens als Van Persie iets zeggen, komt dat aan"

13 januari 2018, 10:01

Giovanni van Bronckhorst krijgt met Robin van Persie zijn gewenste verlengstuk. Als de terugkeer van de Rotterdammer naar Feyenoord in kannen en kruiken is, kan hij de Dirk Kuyt-rol van de voorgaande twee seizoenen op zich nemen. 

"Iedereen weet hoe ik over Van Persie denk", zegt Van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad. "We wilden hem al in de zomer terughalen, maar dat lukte niet. Ik keek zelf als jonge speler bij Feyenoord enorm op tegen belangrijke spelers als Henk Fraser en John de Wolf. Toen ik bij Glasgow Rangers speelde, liep daar Andrej Kantsjelskis. Hij had alles meegemaakt. En bij Arsenal en Barcelona had ik de rolmodellen voor het uitkiezen. De rol die Dirk Kuyt vervulde bij Feyenoord, dat was gewoon belangrijk. Als jongens als Kuyt en Van Persie iets zeggen, komt dat aan."

Daarnaast kan Van Bronckhorst Van Persie op meerdere posities gebruiken. Hij kan in de spits en als nummer tien uit de voeten. "Robin heeft zoveel kwaliteiten. Niet alleen op het veld, maar dus ook buiten de lijnen. We hebben nu een heel sterke selectie staan, met overal dubbele bezetting. Er hoeft wat mij betreft buiten Van Persie verder niemand meer bij. Een fris iemand binnenhalen is volgens mij soms gewoon goed. En concurrentie is goed, ze gaan elkaar alleen maar beter maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen