Groenendijk koestert punt, VVV baalt van 'dramatische' helft

21 januari 2018, 09:46

Het duel tussen middenmoters ADO Den Haag en VVV-Venlo eindigde zaterdag in een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg was de betere ploeg in de eerste helft, de formatie uit Limburg maakte na de pauze de dienst uit. De trainers kunnen dan ook wel leven met de puntendeling.

Alfons Groenendijk van ADO was vooral blij met het feit dat ADO niet verloren heeft. "We hebben één van onze mindere wedstrijden gespeeld. De gelijkmaker valt laat, maar we moeten blij zijn met het punt, want je kan hem ook nog verliezen", doelde Groenendijk op de kans van Ralf Seuntjens in de slotfase.

Bij VVV zwaaide Jay Driessen zaterdag de scepter omdat Maurice Steijn geschorst is. Hij zag zijn ploeg twee compleet verschillende helften spelen. "Het is een beetje een dubbel gevoel", zegt Driessen tegen FOX Sports. "Vooraf mag je tevreden zijn met een punt in Den Haag, maar als je de wedstrijd hebt gezien dan vind ik toch dat we onszelf tekort gedaan hebben. Ik vond dat we in de eerste helft dramatisch speelden, met weinig overtuiging. We lieten ADO teveel in het spel komen en kwamen niet aan voetballen toe. In de tweede helft waren we veel meer in beweging en speelden we met overtuiging. Op basis van de tweede helft hadden we de wedstrijd moeten winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen