[BELGIË] Moeskroen ontslaat coach, Deschacht teruggezet

14 februari 2018, 12:19
[BELGIË] Moeskroen ontslaat coach, Deschacht teruggezet

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit België op een rijtje.

Rednic op straat gezet door Excelsior Moeskroen

Excelsior Moeskroen heeft trainer Mircea Rednic op straat gezet vanwege slechte prestaties. De nummer elf van Jupiler Pro League begon het seizoen sterk, maar de laatste achttien duels leverden slechts dertien punten op, waardoor de club flink zakte op de ranglijst. Ook de uitspraken van Rednic zouden de clubleiding niet zinnen. "Rednic heeft in de pers getoond niet meer op één lijn te zitten met ons project." (Officiële website Excelsior Moeskroen)

Deschacht vanwege negatieve houding teruggezet

Het blijft een rommelig seizoen voor Olivier Deschacht. Nadat hij lang streed tegen aantijgingen vanwege gokken, is de ervaren verdediger teruggezet naar de b-selectie van RSC Anderlecht. De 37-jarige Belg geldt als een clubicoon, maar zijn negatieve houding binnen de spelersgroep zou tot de sanctie hebben geleid. De club wil zelf geen verder commentaar geven. (Officiële website RSC Anderlecht)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen