Gisteren gemist: onrust in Groningen, Barcelona morst punten

12 februari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 23:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 11 februari.

Faber beweert: Veldwijk weigert in te vallen tegen ADO

Lars Veldwijk weigerde zondag in te vallen bij FC Groningen. Dat stelde Ernest Faber na afloop van het duel met ADO Den Haag (0-0). Maandag wordt de situatie verder met de directie van de club besproken. In plaats van Veldwijk kwam Ajdin Hrustic in 84ste minuut binnen de lijnen.

Veldwijk is verbaasd en ontkent weigeren van invalbeurt

Lars Veldwijk ontkent dat hij een invalbeurt bij FC Groningen heeft geweigerd. De spits reageert via Twitter op de ontstane ophef, en die reactie staat haaks op de woorden van Ernest Faber.

Makkelie: "Volgens assistent is bal over achterlijn geweest"

De assistent van Danny Makkelie kent geen twijfel: bij de afgekeurde goal van Excelsior tegen NAC Breda (0-0) is de bal achter geweest. Met een curve ging de bal over de achterlijn, is de lezing van de arbitrage. Stanley Elber was de Excelsior-speler die de bal voorgaf op Mike van Duinen, wiens doelpunt werd afgekeurd.

Barcelona loopt wéér averij op: gelijkspel tegen Getafe

Voor de tweede keer op rij heeft FC Barcelona puntenverlies geleden in de Primera Division. De koploper in La Liga kwam zondag in eigen huis niet tot scoren tegen Getafe. Dat Barcelona in Camp Nou niet scoort is zeldzaam. De laatste keer dateert van 19 november 2016.

Groningen en ADO spelen gelijk in slaapverwekkend duel

In een bijzonder zwak duel hebben FC Groningen en ADO Den Haag zondagavond niet weten te scoren. De beide ploegen hadden het moeilijk met elkaar, maar vooral met zichzelf. Hoogtepunten waren op één hand te tellen en uitgespeelde kansen konden al helemaal niet worden genoteerd.

Belangrijke uitslagen:

FC Groningen - ADO Den Haag 0-0

FC Barcelona - Getafe 0-0

Southampton - Liverpool 0-2

AS Roma - Benevento 5-2

Valencia - Levante 3-1

Werder Bremen - VfL Wolfsburg 3-1

Olympique Lyon - Stade Rennes 0-2

Nantes - Lille 2-2

Sporting Portugal - Feirense 2-0

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen