Boulahrouz stelt prognose bij: "Marokko overleeft poulefase"

18 april 2018, 13:35   Bijgewerkt: 18 april 2018, 13:42
Boulahrouz stelt prognose bij:

Khalid Boulahrouz denkt dat de kansen van Marokko tijdens het WK voetbal in Rusland groter zijn dan op voorhand gedacht. Hoewel de poule met Spanje, Portugal en Iran (Groep B) op voorhand bijzonder zwaar is, ziet de voormalig verdediger wel degelijk kansen voor de Marokkanen. "Ik heb geen hoge pet op van Portugal."

Dat vertelt hij in een interview met Helden. "Ik heb Portugal zien spelen, maar het is vooral Cristiano Ronaldo. Als team vind ik ze helemaal niet sterk. Ondanks dat ze Europees kampioen zijn, heb ik geen hoge pet van ze op", legt hij zijn stelling uit. Dus liggen er meer kansen dan gedacht voor de ploeg van bondscoach Hervé Renard.

"Na de loting was ik sceptisch over de kansen van Marokko, maar die wil ik graag bestellen. Juist door het schema (Iran, Portugal, Spanje) zie ik ze de tweede ronde wel bereiken. Portugal gaat het heel moeilijk krijgen", aldus De Kannibaal.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen