Steijn tegen Utrecht mogelijk voor het laatst op VVV-bank

4 mei 2018, 16:19   Bijgewerkt: 4 mei 2018, 17:12

Maurice Steijn staat zondagmiddag vermoedelijk voor zijn laatste wedstrijd als trainer van VVV-Venlo tegen FC Utrecht in de Eredivisie. De oefenmeester is na vier seizoenen in Limburg toe aan een volgende stap, zo voelt hij. "Een subtopper of club in het buitenland zou erg mooi zijn. Dat ambieer ik ook", vertelt hij eerlijk.

Tegenover FOX Sports kijk de coach vooruit op de toekomst en het verleden. Want hij kreeg al meerdere aanbiedingen. "Niet alleen in de winterstop, maar ook de laatste weken. Toen wilde ik nog niet praten omdat we nog niet veilig waren. Maar na vier jaar VVV-Venlo wil ik graag een stap maken, maar niet ten koste van alles. Anders blijf ik hier nog een of meerdere jaren. Ik zit hier uitstekend." Een tussentijds vertrek was volgens Steijn geen optie. Na dit jaar wacht er mogelijk wel een nieuw avontuur: Heerenveen wordt veel genoemd. "Dat zou een geweldige stap zijn voor mij", erkent de coach van VVV. "Maar het moet passen, anders zit ik hier prima."

Afsluiting

Eerst wacht nog altijd FC Utrecht als afsluiter voor Steijn. In aanloop naar het duel kreeg de selectie twee dagen vrij. "Ik zag een heel frisse groep terugkomen, dus dat geeft wel weer wat houvast", aldus de coach op de clubsite. "Of Utrecht jongens gaat sparen die kleine pijntjes hebben? Of dat ze juist in een ritme willen blijven naar die play-offs toe? Ik weet het niet. We zullen het wel zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen