ADO Den Haag neemt Van Kessel mee op trainingskamp

9 juli 2018, 10:01

ADO Den Haag neemt Gino van Kessel (25) mee op het trainingskamp naar Zeeland. Tot en met zaterdag sluit de aanvaller (op archiefbeeld) zich aan bij de selectie van Alfons Groenendijk, meldt de Residentieclub. Hij staat nog onder contract bij het Tsjechische Slavia Praag. Die club laat hem een week in Nederland verblijven zodat hij zijn conditie verder op kan bouwen.

De komende week bekijkt ADO hoe Van Kessel ervoor staat en hoe zich beweegt in de groep. Van Kessel kan uit de voeten als buitenspeler, maar kan ook spelen in de spits. Hij heeft een verleden bij AZ, Ajax, Almere City, AS Trencin, AC Arles, Lechia Gdansk en Oxford United.

Bij ADO liep de afgelopen dagen ook proefspeler Gabriel 'Company' Vibes rond. Mogelijk ziet de Haagse club in hem een versterking voor de rechtsbackpositie. Onlangs bracht [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335216/ado-den-haag-gaat-in-zee-met-proefspeler-havekotte/,_blank,Mike Havekotte] zijn proefperiode tot een goed einde. De doelman tekende eind vorige week een contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen