Razendsnelle exit in België: trainer Moeskroen ontslagen

30 augustus 2018, 11:41
Razendsnelle exit in België: trainer Moeskroen ontslagen

Het seizoen is nog maar enkele weken oud, maar in België is de eerste trainer al de laan uitgestuurd. Frank Defays staat niet langer meer aan het roer bij Excelsior Moeskroen. De oefenmeester is vanwege de dramatische seizoensstart ontslagen.

Excelsior Moeskroen staat na vijf wedstrijden op de laatste plaats in de Belgische competitie. Onder Defays veroverde de club nog geen enkel punt. Misschien nog wel zorgwekkender is dat Excelsior Moeskroen in vijf speelrondes slechts één keer scoorde. De 0-1 nederlaag tegen AS Eupen afgelopen zaterdag was de druppel voor de clubleiding.

De club meldt dat Laurent Demol voorlopig de honneurs waarneemt. Binnen enkele dagen hoopt Excelsior Moeskroen een opvolger voor Defays te presenteren.

Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen