Engelaar overtuigde Toivonen om naar Australië te komen

13 september 2018, 09:50
Foto: © ProShots

Ola Toivonen zit in de herfst van zijn voetbalcarrière. De Zweedse middenvelder is gestopt als international van Zweden en verkaste onlangs naar Australië, waar hij bij Melbourne Victory aan de slag gaat. Orlando Engelaar speelde een sleutelrol bij de beslissing van Toivonen om de overstap te maken

Engelaar kwam in het verleden uit voor de grote rivaal van Melbourne Victory: Melbourne Heart. "Hij (Engelaar, red.) heeft me gevraagd of ik interesse had om naar Australië te komen. We hebben vooral gehad over het leven in Australië, niet de sterkte van de competitie", aldus de 32-jarige Toivonen op zijn eerste persconferentie bij zijn nieuwe club.

De middenvelder die tussen 2009 en 2014 voor PSV speelde, heeft voor twee jaar getekend in Australië. In Eindhoven waren hij en Engelaar teamgenoten van elkaar. "Ik heb vaker aangegeven dat ik nog steeds prijzen wil winnen als ik een avontuur aa ga. Dit is perfect voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen