Van Dijk ook vraagteken voor 'return' tegen Chelsea

28 september 2018, 12:59

Liverpool en Chelsea stonden woensdag al tegenover elkaar en nemen het zaterdag wederom tegen elkaar op. Op Stamford Bridge gaat Liverpool proberen om revanche te halen voor het 1-2 verlies midweeks in de League Cup. Of Virgil van Dijk van de partij zal zijn, is nog de vraag.

De Nederlander moest door een ribblessure midweeks al de wedstrijd tegen Chelsea missen en is ook een groot vraagteken voor de 'return' van morgen. "We moeten wachten", sprak Jürgen Klopp vrijdag op de persconferentie. "Hij heeft nog steeds niet met de groep meegetraind, dus het is afwachten. Hij is een speler van wereldklasse en het is niet fijn om een speler van wereldklasse te moeten missen. Als hij niet kan spelen, hebben we natuurlijk ook nog andere opties."

Liverpool verloor midweeks van Chelsea en wil zich morgen revancheren. Liverpool is met achttien punten uit zes duels nog foutloos in dit seizoen, Chelsea doet het met zestien punten ook goed. "We willen terugslaan", zegt Klopp. "Omdat we nu weer tegen Chelsea spelen, hebben we de kans om iets recht te zetten. Terugvechten is een onderdeel in de sport."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen