Darfalou wordt beloond met eerste oproep voor Algerije

9 oktober 2018, 10:01
Darfalou wordt beloond met eerste oproep voor Algerije

Na zijn eerste twee Eredivisie-doelpunten lonkt voor Oussama Darfalou zijn debuut voor Algerije. Bondscoach Djamel Belmadi heeft de spits van Vitesse opgeroepen vanwege de blessure van Islam Slimani. Darfalou zat nooit eerder bij de nationale selectie van zijn vaderland. Algerije speelt deze interlandperiode in de kwalificatie voor de Afrika Cup twee keer tegen Benin.

Darfalou vierde afgelopen weekend tegen Heracles Almelo (4-0) zijn basisdebuut voor Vitesse. Als maker van de 0-2 en 0-3 bezorgde Darfalou Vitesse een eenvoudige zondagmiddag. De 25-jarige Algerijn profiteert van de zware blessure van Tim Matavz en zal daarom ook de komende tijd de eerste spits in Arnhem zijn. 

Mogelijk volgt nog deze week zijn debuut voor Algerije. Komende vrijdag wacht de thuiswedstrijd tegen Benin, vier dagen later staat het uitduel op het programma. Na twee wedstrijden in de kwalificatie voor de Afrika Cup staat Algerije met vier punten bovenaan, samen met Benin.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen