Droomweek voor PSV'er Angeliño: "Het voelt goed"

7 oktober 2018, 11:03

Niet alleen de Nederlanders van PSV hadden een mooie week met hun uitverkiezing voor Oranje, ook verdediger Angeliño kreeg goed nieuws. De back werd uitgeroepen tot 'Talent van de Maand', kreeg een oproep voor Jong Spanje én werd na het duel met VVV-Venlo (4-0) toegezongen door de supporters. "Amazing", vindt hij.

Tegenover de camera's van PSV TV ging de verdediger allereerst in op de bokaal voor 'Talent van de Maand' in de Eredivisie. "Ik ben blij met deze prijs en ook blij dat het lekker loopt in de Eredivisie. Acht wedstrijden, acht zeges. We trainen heel goed en dus komt het eruit in de weekenden. Vorig seizoen is deze prijs niet gepakt door PSV, dus het voelt goed." 

Ook met de selectie van Jong Spanje was hij 'ontzettend blij'. "Sinds ik hier ben gekomen, heb ik weer een hoop stappen gemaakt. Daar ben ik PSV en mijn teamgenoten dankbaar voor: zonder hen was het niet gelukt." Ook de fans zijn blij met de linksachter: zij zongen Angelino toe zaterdagvond. "Na mijn vertrek bij NAC had ik niet gedacht dat mijn naam snel weer in een stadion gescandeerd zou worden, maar dat is bij PSV nu toch weer gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen