Spalletti en Gattuso eensgezind: Inter is de terechte winnaar

21 oktober 2018, 23:33

Luciano Spalletti vond de overwinning van Internazionale in Il derby della Madonnina meer dan terecht. Hoewel zijn ploeg pas diep in blessuretijd scoorde, vond hij de zege een logisch gevolg van het veldspel. "Van het begin tot einde speelden we beter dan Milan", analyseerde de coach. Zijn collega Gennaro Gattuso kon niet anders dan het daar mee eens zijn.

"We hadden eerder moeten scoren, dan hadden we de wedstrijd helemaal kunnen domineren", dacht Spalletti na de krappe 1-0 overwinning. "We zetten veel druk, met het gevaar dat ze konden counteren. Maar we hebben het perfect uitgevoerd en we dwongen telkens balverlies van Milan af. Ze waren niet in staat om hun voetbal te spelen dat ze gewend zijn."

Verder ging de coach nog in op de blessure van middenvelder Radja Nainggolan, die nog voor rust geblesseerd naar de kant moest. "Hij wordt naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. Maar hij zal in elk geval een tijdje niet beschikbaar zijn voor ons", aldus Spalletti.

'Speelden niet met lef'

Verliezend coach Gatuso kon zich vinden in de woorden van zijn collega. "Inter heeft het beter gedaan dan wij. We verloren omdat we niet met de juiste moed speelden. We werden afgeleid en speelden niet met genoeg lef", vond hij. Toch lagen er meer mogelijkheden dan er werden benut door AC Milan. "In het laatste kwartier hadden we de counters beter moeten uitspelen. De laatste bal kozen we telkens verkeerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen