Udinese onderuit bij basisdebuut Ter Avest, Nuytinck pakt rood

4 november 2018, 22:35
Udinese onderuit bij basisdebuut Ter Avest, Nuytinck pakt rood

Hidde ter Avest (op archieffoto) stevende zondagavond bij zijn basisdebuut voor Udinese af op een punt tegen AC Milan, maar een laat doelpunt gooide roet in het eten. De 21-jarige rechtsback maakte een prima indruk en werd een paar minuten voor tijd naar de kant gehaald. Met Ter Avest op de bank ging Udinese diep in de extra tijd onderuit: 0-1.

Een week geleden maakte Ter Avest als invaller zijn Serie A-debuut tegen Genoa (2-2). Julio Velázquez gaf de rechtsback tegen AC Milan een kans in de basis. Het vertrouwen van de trainer beschaamde hij niet, want de oud-speler van FC Twente hield zich prima staande. Vlak voor tijd werd de moegestreden verdediger vervangen door landgenoot Bram Nuytinck.

De slotfase van de wedstrijd verliep dramatisch voor Udinese. Eerst pakte Nuytinck een rode kaart, niet veel later scoorde Milan de 0-1. Het doelpunt leek even wegens buitenspel te worden afgekeurd, maar na het bekijken van de videobeelden werd de goal van Alessio Romagnoli alsnog goedgekeurd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen