Werner baalt: "Hadden uitgelezen mogelijkheid om 3-0 te maken"

20 november 2018, 09:45   Bijgewerkt: 20 november 2018, 09:53

De Duitsers zijn na het 2-2 gelijkspel tegen Oranje eensgezind: Die Mannschaft had recht op meer. De wedstrijd in Gelsenkirchen stevende lange tijd af op een zege voor de Duitsers, maar door twee late doelpunten van het Nederlands elftal eindigde de wedstrijd in een remise. Met een kater gaan de Duitse spelers weer richting hun club.

Bondscoach Joachim Löw gaf eerder aan dat het gelijkspel past in het rampjaar van Duitsland. Daar sluit Timo Werner zich bij aan. "We hadden alles onder controle tot de 2-1, we kregen zelfs kansen om de score te vergroten. Toen kregen we een doelpunt tegen en lagen we onder vuur. Dat we de 2-2 moesten incasseren, is zuur. We speelden sterk, creëerden kansen en scoorden doelpunten. We hebben laten zien wat we kunnen, maar we hebben verzuimd onszelf te belonen."

Ook Toni Kroos meent dat de Duitse ploeg recht had op meer, zegt hij via de officiële kanalen van de Duitse voetbalbond. "We hadden een uitgelezen mogelijkheid om de 3-0 te maken, maar scoorden niet. Dan kan zoiets gebeuren", aldus de middenvelder. "Het is zuur, want we hebben veel dingen goed gedaan. We hebben gespeeld zoals we wilden, maar wat blijft hangen is wat aan het einde gebeurt. We hebben nog veel te leren. Een goed resultaat had ons goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen