Ook Worm haakt af voor play-offduels Oranje Leeuwinnen

6 november 2018, 10:37

Na Stefanie van der Gragt heeft ook Siri Worm zich afgemeld voor de komende interlands van de Oranje Leeuwinnen. De 26-jarige verdediger heeft bij haar club Everton een blessure opgelopen en is derhalve niet beschikbaar voor de play-offwedstrijden tegen Zwitserland. Worm wordt in de selectie vervangen door Sisca Folkertsma (FC Twente).

De Oranjevrouwen leken op oorlogssterkte aan te kunnen treden tegen de Zwitsers, maar binnen enkele dagen heeft zowel Van der Gragt als Worm zich afgemeld. Van der Gragt kampte de laatste tijd met een bovenbeenblessure en is daar nog [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341055/oranje-leeuwinnen-toch-niet-met-van-der-gragt-in-play-offs/,_blank,niet voldoende van hersteld]. Aniek Nouwen is haar vervanger.

De Oranje Leeuwinnen beginnen vrijdag aan het cruciale tweeluik met Zwitserland. De winnaar van de dubbel plaatst zich voor het WK in Frankrijk. In De Galgenwaard wordt de eerste wedstrijd afgewerkt, vier dagen later wordt in het het Zwitserse Schaffhausen de returnwedstrijd gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen