Clubloze Hooiveld zoekt andere uitdaging en stopt met voetballen

30 december 2018, 12:27

Jos Hooiveld stopt met voetballen. De ervaren verdediger (35) was sinds het begin van deze maand clubloos nadat zijn contract bij Oranje County in de Verenigde Staten afliep en vindt het nu mooi geweest. "Voetbal heeft me alles gegeven wat ik kon wensen."

Via Instagram maakte Hooiveld het nieuws bekend. "Nu 2019 eraan komt, is het een goed moment om een nieuwe weg in te slaan. Ik wil uit mijn comfortzone stappen en iets nieuws proberen."

Hooiveld begon zijn loopbaan in 2003 bij Heerenveen. Na verhuurperiodes aan het toenmalige FC Zwolle begon Hooiveld aan verschillende avonturen in het buitenland. Zo was hij actief in Finland, Zweden, Denemarken, Schotland en Engeland. Vorig jaar vertoefde hij nog even in het shirt van FC Twente

"Voetbal heeft me alles gegeven wat ik kon wensen, maar ik heb er ook veel door moeten missen." Vooral zijn familie zag hij weinig en dat beseft Hooiveld maar al te goed. "Ik wil hen het meest bedanken, samen met mijn meisje en de moeder van mijn twee kinderen. Mijn leven is verrijkt door het voetbal."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen