'Bergwijn wekt interesse Manchester United en Internazionale'

22 januari 2019, 07:35

Steven Bergwijn heeft de interesse gewekt van enkele Europese grootmachten, meldt De Telegraaf. De 21-jarige aanvaller van PSV zou het afgelopen weekend tijdens het uitduel met FC Emmen (2-2) bekeken zijn door een delegatie scouts van Manchester United. Het was niet de eerste keer dat de Engelse topclub keek naar de Oranje-international, die ook mag rekenen op de belangstelling van Internazionale.

Scouts van de nummer drie in de Serie A, één van de drie tegenstanders van PSV in de groepsfase van de Champions League, komen binnenkort ook naar Nederland om Bergwijn van dichtbij aan het werk te zien. De vleugelaanvaller stond eerder al in de belangstelling van Torino, Real Sociedad, CSKA Moskou en Girondins Bordeaux. Afgelopen zomer plaatste laatstgenoemde club nog een bod van achttien miljoen euro op Bergwijn.

De Eindhovenaren vroegen enkele maanden geleden twintig miljoen euro voor hun aanvaller, maar geïnteresseerde clubs moeten inmiddels dieper in de buidel tasten. Volgens het dagblad is het een zekerheid dat Bergwijn - net als Hirving Lozano - de komende zomer een toptransfer maakt. Er zouden naast Manchester United en Internazionale nog andere gegadigden zijn om Bergwijn in te lijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen