Zivkovic: "Ik had ook niet verwacht dat ik hier zou spelen"

11 januari 2019, 16:00
Zivkovic:

In de Belgische kustplaats Oostende hoopt Richairo Zivkovic zijn carrière nieuw leven in te blazen. De inmiddels 22-jarige aanvaller flopte bij Ajax en tekende anderhalf jaar geleden bij KV Oostende. "Met alle respect naar Oostende toe, maar ik had ook niet verwacht dat ik hier zou spelen", zegt Zivkovic tegen het Algemeen Dagblad.

"Maar ik probeer het rooskleurig in te zien en de stap omhoog te maken", gaat de aanvaller verder. Zivkovic ziet Oostende niet als zijn eindstation. "Ik wil nog steeds een stap hogerop. Daarvoor probeer ik bij Oostende mijn best te doen om me in de kijker te spelen. Dat wil elke jonge speler."

In het huidige seizoen maakte Zivkovic drie competitiedoelpunten in twintig wedstrijden. In het Belgische bekertoernooi was hij twee keer trefzeker. "Mijn rendement kan beter. Van het hele team, trouwens, want we hebben maar 21 keer gescoord in 21 wedstrijden in de competitie. Die vijf goals kloppen dus in verhouding wel. We staan twaalfde, dus het is logisch dat we minder vaak in 'de zestien' komen. We zijn geen Ajax, die daar elke wedstrijd zo vaak komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen