Vermaelen volgt route Iniesta en tekent bij Japans Vissel Kobe

27 juli 2019, 09:59
Vermaelen volgt route Iniesta en tekent bij Japans Vissel Kobe

Thomas Vermaelen vervolgt zijn carrière in Japan. De 33-jarige verdediger gaat spelen voor Vissel Kobe, waar meer spelers met een FC Barelona-verleden onder contract staan. De oud-Ajacied tekende voor tweeënhalf seizoen. Leuk detail: Barça en Vissel Kobe oefenen zaterdagochtend (Nederlandse tijd) tegen elkaar.

Vermaelen is de vierde speler bij Vissel Kobe met een historie bij Barça. Ook Andrés Iniesta, David Villa en Sergi Samper komen uit voor de Japanse club. Tevens komt Vermaelen oud-ploeggenoot Lukas Podolski tegen. De Belg en de Duitsers speelden al eens samen bij Arsenal.

Barcelona laat Vermaelen transfervrij vertrekken. De mandekker verruilde vijf jaar geleden Arsenal voor de Catalanen, maar werd de afgelopen seizoenen vooral geteisterd door blessureleed. Vincent Kompany had hem graag naar Anderlecht gehaald en ook was er interesse vanuit Qatar.

Player Special bij TOTO: win 7

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen