Vilhena met FK Krasnodar thuis eenvoudig langs Sochi

27 juli 2019, 20:23

Tonny Vilhena heeft met FK Krasnodar een eenvoudige thuiszege geboekt op Sochi. Het werd zaterdag 3-0 voor Krasnodar, waar Vilhena de hele wedstrijd speelde.

Door twee goals van Ivan Ignatyev leidde Krasnodar bij rust al met 2-0. Ignatyev maakte zijn tweede treffer in de rebound, nadat Sochi-keeper Nikolai Zabolotnyi een harde pegel van Vilhena nog wist te keren. Magomed-Shapi Suleymanov legde in de tachtigste minuut de eindscore vast op 3-0. Sochi-speler Elmir Nabiullin had vlak daarvoor zijn tweede gele kaart gekregen.

Naast Vilhena had ook voormalig Eredivisie-speler Younes Namli een basisplaats bij Krasnodar. De Deen werd na ruim een uur vervangen door Suleymanov. Marcus Berg, in Nederland bekend van FC Groningen en PSV, viel dertien minuten voor tijd in voor voormalig AZ-speler Ari.

Door de winst heeft Krasnodar na drie duels zes punten, waarmee het samen met Zenit St. Petersburg en Ural bovenaan staat in de Russische competitie. Zenit heeft echter nog een duel tegoed. Sochi is nog puntloos en staat onderaan. De club was eerder bekend als Dinamo St. Petersburg, dat in 2018 naar Sochi verhuisde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen