Cocu uit de League Cup, goal Janmaat, assist El Ghazi

27 augustus 2019, 22:46
Cocu uit de League Cup, goal Janmaat, assist El Ghazi

Phillip Cocu heeft de volgende tik gekregen als manager van Derby County. De coach werd dinsdagavond uitgeschakeld in de tweede ronde van de League Cup door Nottingham Forest. Verder maakte Daryl Janmaat namens Watford een fraaie treffer en gaven Alireza Jahanbakhsh (Brighton & Hove Albion) en Anwar El Ghazi (Aston Villa) een assist. Jaïro Riedewald werd met Crystal Palace na strafschoppen uitgeschakeld door Colchester United (5-4), terwijl Tim Krul als bankzitter zag hoe Norwich City pijnlijk verloor van Crawley Town. 

Met veel andere spelers en zonder Nederlanders Kelle Roos en Florian Jozefzoon trad Cocu dinsdagavond aan. Nadat er in de laatste drie Championship-duels al niet gewonnen werd, kreeg de coach voor de pauze de volgende tik te verwerken. Albert Adomah en Joe Lolley zorgden voor een 2-0 achterstand na een half uur, tien minuten voor tijd besliste João Carvalho het lot van Cocu's ploeg definitief. Zodoende zit het avontuur in de Engelse beker er alweer op voor Cocu.

Bristol Rovers - Brighton & Hove Albion 1-2

Alireza Jahanbakhsh mocht voor het eerst dit seizoen in de basis beginnen bij Brighton en gaf direct zijn visitekaartje af. Hij stelde Aaron Connolly tien minuten in de tweede helft in staat om de openingstreffer te produceren. Uiteindelijk ontsnapte Brighton overigens aan een blamage: Tom Nichols maakte na ruim een uur gelijk en pas diep in blessuretijd viel de winnende goal: Glenn Murray kwam op papier. Jürgen Locadia - hij zou op weg zijn naar 1899 Hoffenheim - en Davy Pröpper zagen het vanaf de tribune aan. 

Watford - Coventry City 3-0

Tijdens zijn eerste speelminuten van dit seizoen maakte Janmaat direct indruk namens Watford. De back schoot na een klein uur de bal heerlijk in de verre hoek. Ismaïla Sarr had na goed een half uur de score al geopend, terwijl Adalberto Peñaranda niet veel later ook op fraaie wijze de derde maakte namens West Ham United, dat al met al een simpele avond had.

Overige uitslagen:

Newport City - West Ham United 0-2

Fulham - Southampton 0-1

Crewe Alexandra - Aston Villa 1-6

Crawley Town - Norwich City 1-0

Crystal Palace - Colchester United 0-0, (5-4 n.s.)

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen