Fenerbahçe toont veerkracht in kraker tegen Basaksehir

24 augustus 2019, 22:51
Foto: © ProShots

Dankzij een sterk laatste kwartier heeft Fenerbahçe de Super Lig-kraker tegen Istanbul Basaksehir gewonnen. De ploeg van coach Ersun Yanal won zaterdag met 2-1 in het Basaksehir Fatih Terim Stadyumu in Istanbul.

Enzo Crivelli bracht Basaksehir in de 32ste minuut aan de leiding, maar in het laatste kwartier boog Fenerbahçe dit om in een 2-1 overwinning. Vedat Muriqi was in de 77ste minuut verantwoordelijk voor de gelijkmaker, Nabil Dirar tekende in de derde minuut van de extra tijd voor de beslissende 1-2. Laatstgenoemde scoorde na voorbereidend werk van Ferdi Kadioglu, die tien minuten na rust was ingevallen voor Garry Rodrigues. Bij Basaksehir viel Eljero Elia halverwege de eerste helft geblesseerd uit.

Door dit resultaat heeft Fenerbahçe na twee speeldagen de maximale zes punten, Basaksehir is nog puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen