Real ondanks late voorsprong toch gelijk tegen Valladolid

24 augustus 2019, 20:57
Foto: © ProShots

Real Madrid heeft een thuiszege op Real Valladolid uit handen gegeven. De ploeg van coach Zinedine Zidane kwam zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu in de slotfase op voorsprong, maar zag de bezoekers daarna toch nog langszij komen: 1-1.

Ondanks alle geruchten over zijn toekomst stond James Rodriguez 'gewoon' in de basis bij Real Madrid. De Colombiaanse middenvelder bediende Gareth Bale in de twaalfde minuut met een voorzet, waarna laatstgenoemde net voorlangs schoot. Het was één van de vele mogelijkheden voor Real Madrid, maar het duurde lang voordat het de score daadwerkelijk opende.

Karim Benzema tekende in de 82ste minuut - twaalf minuten nadat Real Madrid via invaller Luka Jovic de lat had geraakt - dan eindelijk voor de terechte 1-0. De Franse spits schoot de bal in de verre hoek en leek Real daarmee de winst te bezorgen. In de 88ste minuut benutte Real Valladolid echter één van haar spaarzame kansen. Sergi Guardiola was de gevierde man door de bal tussen de benen van Thibaut Courtois door te schieten: 1-1.

Real Madrid heeft na twee speeldagen, evenals Real Valladolid, vier punten. FC Barcelona, dat afgelopen weekend begon met een nederlaag bij Athletic de Bilbao, speelt zondag thuis tegen Real Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen